Over Mijn Droom Kapper Bilthoven

Wij zijn een stijlbewuste, professionele kapsalon met een eigen creatieve identiteit in Bilthoven. Onze ervaren specialisten zijn van alle markten thuis. We nemen altijd de tijd voor u en luisteren goed naar uw wensen. Wij werken in de salon met afspraak en zonder.

Bij Mijn droomkapper komt alles samen: een hartelijk ontvangst, deskundig en eerlijk advies, professionele behandelingen, goede haarverzorging, tijd & aandacht en een geweldig eindresultaat.

Ons team van haarstylisten gaat regelmatig op cursus van onze keune merk. Hierdoor blijven ze als haarstylist op de hoogte van alle nieuwe kniptechnieken en veranderingen in ons vakgebied. Door ook vele bekende shows op het gebied van beauty en haar te bezoeken, krijgen zij steeds weer nieuwe inspiratie op het gebied van haarmode. Zo blijft Mijn Droomkapper helemaal up to date

Openingstijden

Je kunt bij Mijn Droom Kapper terecht mét en zonder afspraak. Wil je zeker weten dat we een plekje voor je hebben? Maak dan voor de zekerheid telefonisch een afspraak.

Maandag9.00 - 18.00
Dinsdag9.00 - 18.00
Woensdag9.00 - 18.00
Donderdag9.00 - 18.00
Vrijdag9.00 - 19.00
Zaterdag9.00 - 17.00
ZondagGesloten

Keune Ambassadeur

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten van o.a. Keune en zijn ook ambassador-salon van dit gerenommeerde en kwalitatieve kappersmerk.